Heb je seks zonder condoom gehad?

Wellicht heb je dan een soa opgelopen. Wanneer je hiermee liever niet naar een huisarts gaat, maar toch zekerheid wilt, doe dan onze testwijzer. op basis van de uitslag bestel je makkelijk en snel online een soa-test van Saltro Directlab. het is exact dezelfde test die de huisarts gebruikt. De soa-testen zijn dus even betrouwbaar.


Kortingscode

Komt er uit de test dat het goed is om je op chlamydia te testen? Met onderstaande kortingscode is de test geen €34,95 maar €26,-. Ga naar de webshop, bestel je chlamydia-test (man of vrouw) en vul bij betaling de relevante kortingscode in.

JMZBYREMXS : kortingscode chlamydia-test voor de man

VBLSOOIFFZ : kortingscode chlamydia-test voor de vrouw

Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. Jongeren tot 25 jaar lopen het meeste risico. Een chlamydia-infectie geeft vaak geen of weinig klachten. Het is goed te behandelen maar een onbehandelde chlamydia kan ernstige gevolgen hebben. Klik hier voor meer informatie.


Let op!

Een chlamydia zelftest is pas betrouwbaar drie weken na het laatste onbeschermde seksuele contact. Heb je al klachten? Dan is de zelftest niet geschikt en is het advies om naar je huisarts te gaan. Nog niet ingeschreven bij een huisarts in de buurt? Schrijf je snel in voor de beste medische zorg - voor nu en in de toekomst.